Kundvagn 0

Köpvillkor

• Alltid fri frakt inom Sverige.

• Det kostar 29 kr att betala via faktura, ingen avgift att betala med kort, swish eller banköverföring. (din bank eller telefonoperatör kan ha avgifter som vi inte kan råda över).

• Vi skickar beställningar måndag – fredag. (Ej röda dagar) Beställningar skickas inom 24 timmar och tar sedan mellan 1-3 dagar att anlända till din adress. Om paketet inte får plats i brevlådan får du en avi från posten.

Pris
Alla priser är inklusive moms (25%) och i svenska kronor. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader redovisas innan kunden bekräftar köpet.

Personuppgifter
I enlighet med Personuppgiftslagen, PUL måste du godkänna och ge ditt samtycke till att vi registrerar dina uppgifter vilket du gör i samband med att du skapar ett konto eller lägger din order. Du har rätt att få information och begära rättelse av felaktiga personuppgifter samt att få uppgifterna raderade. Vi kommer aldrig att lämna ut dina personliga uppgifter till någon extern part.

Medlemskap
Medlemskap är gratis och uppgifterna som du ombeds lämna kommer bara att användas av www.iphonelinser.com och aldrig lämnas ut till tredje part. Om du är under 18 år så behövs målsmans tillåtelse för att handla. Målsman skapar då en egen profil och beställer åt dig.

Ångerrätt och byte av vara
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Vid retur eller byte börja med att skicka mail till Kundtjänst där uppger du retur eller byte samt ditt ordernummer i ämnesraden och sedan beskriver vad det är du vill returnera.

Returnera sedan paketet till:
Iphonelinser
Friisgatan 11a
214 21 Malmö

Vi löser inte ut paket som skickas mot postförskott.
När vi fått din retur och allt är godkänt sätts pengarna in på ditt konto.

Reklamation
Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på mail Kundtjänst för vidare instruktioner.

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står Iphonelinser.com för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Alla försök till bedrägeri polisanmäls.
Iphonelinser.com förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Betalning

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

IMPORTBESTÄMMELSER FÖR NORSKA KUNDER
Norsk moms påförs om varuvärdet överstiger 500 NOK. Dessutom tillkommer en förtullningsavgift. Dessa belopp tas ut av den norska posten vid införsel till Norge. Om varuvärdet understiger 500 NOK påförs vare sig norsk moms eller förtullningsavgift.
Varuvärde = värdet av de beställda varorna (exkl. moms och frakt & emballage).

Force Majure
Iphonelinser.com fritar sig från skyldigheten att fullfölja sin del av avtalet och från skyldighet att erlägga skadestånd om våra åtaganden inte alls eller endast till onormalt hög kostnad kan fullgöras på grund av krig, upplopp, blockad, eldsvåda, explosion, eller ingrepp av offentlig myndighet som vi heller inte kunnat förutse. Iphonelinser.com är inte ansvarig för skada som beror av lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet i fråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om vi är föremål för eller själv vidtar sådan konfliktåtgärd.

Om personuppgifter
När du blir medlem hos Iphonelinser.com så ger du oss ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Alla uppgifter som uppges i samband med registrering av konto och inköp tillgås endast av Iphonelinser.com och hanteras i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Informationen används av oss när vi behandlar din order och i vissa fall kommer vi använda dina uppgifter för att komma i kontakt med dig om vi behöver meddela dig någonting om din order.Du har rätt att ta del av de uppgifter som du lämnat till oss och om de skulle vara ofullständiga eller felaktiga har du rätt att ändra dem eller radera dem.

Reservationer
Iphonelinser.com reserverar sig för framflyttning av releasedatum, prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida/annonser. Vi reserverar oss för att vissa produktbilder och produktinformation inte är slutgiltig. Iphonelinser.com förbehåller sig rätten att stryka en beställning utan att hänvisa till en speciell anledning.

Iphonelinser.com reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida.
Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende/färg då olika skärma återger färger olika.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att handla från oss.